Арт Стейдж & Фест и Община Благоевград имат удоволствието да ви представят концерт на световноизвестният барабанист Иън Пейс от легендарните Дийп Пърпъл и неговата група Пърпендикюлър.

На 30ти Септември’2023 легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в България за минитурне с проекта си Пърпендикюлър, за да изпълни хитовете на Deep Purple, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо!

Концертът ще премине ретроспективно и феновете ще могат да чуят песни от албумите Stormbringer, Burn, Come Taste the Band, In Rock и вечните класики на групата, преминавайки през всички етапи от дългогодишната им кариера. Ще бъдат представени и композиции от по-късните години, заедно с няколко песни от последния албум на Пърпендикюлър

Иън Пейс е един от малкото концертиращи класици в рок музиката, като едновременно с този статут остава на познатото ни супер ниво. Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти за всички времена от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил „Суинг-Рок“, правещ го абсолютно неподражаем. Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рокмузиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертът ще се проведе в зала Скаптопара в Благоевград на 30.09.2023 от 19:00 часа! Вратите за събитието ще бъдат отворени в 18’00 часа.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 15.05.2023 онлайн в мрежата на Eventim.bg и касите на зала ‘Пейо Яворов“

Билетите с промоционална цена от 60 лева до края на месец Юли, ще бъдат пуснати в продажба на 05.07.2023 онлайн в мрежата на Eventim.bg и касите на Общината.